Ha valóban sürgető a probléma

Az ember manapság már a telefonjával együtt él. Ez egészen szörnyen és elképesztően hangzik persze mindenki számára, főleg annak a korosztálynak, aki nem ebbe nő bele, mint a gyerekeink, hanem muszáj volt megtanulnia ezeknek az eszközöknek a mindennapos és folyamatos használatát ahhoz, hogy a folyamatosan fejlődő és egyre gyorsuló, globalizálódó világunkban fel tudja venni a versenyt a fiatalabb generációval, akár a magánéletben, akár a munkahelyen, a karrier tekintetében egyaránt. Nem könnyű feladat ez, de azt gondolom, hogy a társadalom nagy része igen sikeresen ugrotta ezt meg, viszont ijesztő is számára amikor bele gondol, hogy mennyi mindent a telefonja „irányít” az életében.

Én is megdöbbentem, amikor a minap otthon hagytam a telefonomat és rájöttem, hogy egyáltalán nem tudok szinte semmit sem elintézni. Azon van a kódjaim nagy része, hiszen már nem papírra írom, hanem egy jegyzetbe, az email forgalmam nagy részét azon bonyolítottam mind a munka, mind pedig a magánéletem vonatkozásában, és persze hiányoztak a képeim, a telefonon tárolt dokumentumok, arról nem beszélve, hogy egyetlen telefonszámot sem tudok fejből, egyedül a férjem száma az ami beugrott amikor ezen kezdtem el gondolkodni. Persze azonnal eszembe jutott, hogy mi történne akkor, ha mondjuk a kijelző összetörne vagy nem működne jól a telefonom és telefon szervíz segítségére lenne szükségem. Hova fordulnék egyáltalán? Ennek kapcsán pedig azonnal keresgélni kezdtem.

Szinte rögtön megbízható és biztos választ is kaptam az egyik kollégám segítségével, aki az iszereles csapatát ajánlotta, hiszen ők nem csak profik és tökéletesen megbízható, és iszonyat jók iphone szervíz árak tekintetében is, hanem bizony az iphone gyors szerviz szolgáltatás keretében akár egy napon belül is meg tudják javítani a telefont. Én ezt a nevet és címet elmentettem, hogy ha bármikor problémám akadna, akkor fel tudjam őket keresni, és ezt tudom javasolni mindenkinek, hiszen ha sürgető a probléma, akkor nincs idő keresgélni, azonnali segítségre van szükség.